INNOVATE: ARNHEM

door B302, voor Innovate:Arnhem


Innovate: Arnhem is een initiatief van Innovatiefabriek Arnhem. De innovatiefabriek is opgericht in 2015 om Arnhem als innovatieve en creatieve kennisstad beter zichtbaar te maken.

Tijdens Innovate: Arnhem liet innovatief Arnhem zich zien. Twee dagen lang stond het stadhuisplein in Arnhem bol van de innovatieve creaties. Er waren acht werelden van Mobiliteit, Design, Energie, Wonen, Sport & Voeding, Digitaal, Makers en Groen waarbij je een indruk kreeg waar Arnhemse toekomstmakers mee bezig zijn!

B302 was 9, 10 en 11 oktober 2015 vol glorie aanwezig op het stadhuisplein, het was een groot succes. Het was een dag vol interessante gesprekken en nieuwe ideeën. Ook zijn er door B302 bijzondere creaties gemaakt bij het greenscreen.

Innovate:Arnhem was een project waarbij we de sfeer van het evenement hebben geprobeerd vast te leggen in een video. De aftermovie is op Facebook wel 19 keer gedeeld. Er werd overweldigend gereageerd. De video bracht namelijk de juiste sfeer in beeld én was binnen enkele dagen gepubliceerd.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op