POLYSPORT

door B302, voor Activiteitencentrum Polysport


B302 heeft voor activiteitencentrum Polysport een nieuw, digitaal spel ontwikkeld omtrent het thema Leonardo Da Vinci. Het digitale spel is binnen 2 uur in groepsverband te spelen op een tablet. De groepen krijgen continu nieuwe opdrachten om uit te voeren, op basis van hun locatie op het terrein.

Er was een groot projectteam van B302 actief bij Polysport. Hierdoor konden we in korte tijd meerdere spellen ontwikkelen die binnen een iteratief proces van brainstorming, ontwerp en ontwikkeling aan de opdrachtgever werden gepresenteerd. Vanuit de feedback zijn we, met de echte gebruikers in ons achterhoofd, bezig geweest om samen met de opdrachtgever te zorgen voor een optimale beleving voor de gebruiker!

Voor Polysport is het belangrijk om een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan te bieden. Een activiteit met een tablet bestond nog niet. Voor B302 was de grootste uitdaging om de locatiebepaling optimaal werkend te krijgen. Door onderzoek te doen naar de nieuwste technieken kon het development team van B302 ervoor zorgen dat de locatie zo optimaal mogelijk bepaald wordt.

Dit is belangrijk zodat de groepen op de juiste momenten de nieuwe opdrachten krijgen terwijl ze over het spelterrein lopen. Ook moest er een overzicht van alle actieve groepen komen zodat de beheerder precies kan zien wie welke opdrachten afgerond heeft, en wie dus de hoogste score heeft behaald. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op