KEUZETHUIS

door B302, voor Keuzethuis


Het platform Wonen, Welzijn, Zorg en Werk in Overbetuwe heeft een initiatief genomen en een 'Keuze Thuis' woning ingericht. In deze woning kan er ervaren worden wat er voor nodig is om langer thuis te kunnen blijven wonen. Om het initiatief te promoten is B302 ingeschakeld.

De vraag was om een website te ontwikkelen waar mensen informatie kunnen inwinnen, zich inkunnen schrijven voor het symposium en een bezoek voor de woning kunnen aanvragen. B302 heeft een volledig responsive website gemaakt met een CMS, zodat de klant zelf content kan aanpassen en aanvragen voor het bezoeken van de woning en het symposium kan bekijken.

De website biedt uitgebreide informatie aan de gebruiker. Tevens kan de virtuele tour bekeken worden. Naast de website is er door B302 een applicatie ontwikkeld die bezoekers kunnen gebruiken wanneer ze de woning bezoeken. Met behulp van de applicatie kunnen bezoekers aangeven wat de wensen zijn met betrekking tot de voorzieningen in hun toekomstige huis. Uiteindelijk wordt er een overzicht getoond van de kosten van de eventuele aanpassingen aan het huis.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op