Innovatiehub video’s

door B302, voor Innovatiehub video’s


Een Innovatiehub is een organisatie waar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht uitgevoerd kan worden door studenten. Het staat voor een werkomgeving waar kennisuitwisseling en goede begeleiding erg belangrijk zijn. De organisatie blijft innoveren, door de inspanning van studenten. In de Achterhoek zijn acht Innovatiehubs met hun eigen unieke invulling en projecten.

Om de Innovatiehubs te promoten is aan B302 gevraagd om per hub een korte portretfilm te maken. Op deze manier worden de hubs goed in beeld gebracht en wordt er een gezicht gegeven aan de bedrijven en mensen die er werken.

Voor het filmen echt kon beginnen is er een selectie gemaakt van de hubs die in beeld gebracht moesten worden. Daarna is per hub een afspraak gemaakt om een middag te komen filmen en zijn er meerdere korte deadlines gepland om ervoor te zorgen dat de montage op tijd klaar zou zijn.

In de portretten is per hub een aantal interviews gehouden met stagiairs en begeleiders. Door middel van de portretfilms wordt duidelijk wat de hubs precies zijn. Het eindresultaat is een zestal mooie films die en goed beeld geven van de innovatiehubs.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op