“Wij zijn een kweekvijver voor young professionals die gedreven zijn om toptalent te worden.”

Dat het succes van B302 opvalt, blijkt uit het feit dat wij niet alleen beschikken over een breed pallet aan trouwe opdrachtgevers, maar daarnaast een flink aantal publicaties in de media kregen. Ook sleepten wij diverse nominaties in de wacht voor designprijzen als SpinAwards.

Waar praktijkopdrachten binnen het onderwijs het beste te vergelijken zijn met een training in een vluchtsimulator, worden wij graag door jou uitgedaagd om echt te gaan vliegen.

Het team
Wij combineren code, creativiteit, beeld en communicatie door te werken in multidisciplinaire teams. Development, Audiovisueel, Design, Security en Business.

Download het Buro Boek – 10 jaar groeien

Bij deze willen we jullie, met gepaste trots, naar de uitspraak van Samuel Beckett: “Ever tried, Ever failed, No matter, Try Again, Fail again, Fail better!” het Buro boek presenteren. Een retrospective van 10 jaar leren en creëren. Het 136 pagina’s tellende boek, met voorwoord van Dr. ing. Diana de Jong, beschrijft niet alleen het leerconcept maar bevat tevens talloze testimonials van B302 betrokken zoals (oud) werknemers, opdrachtgevers, docenten en professionals uit de industrie, allen met hun eigen verhaal en relatie tot B302. Het boek is voor onze relaties, in gebonden vorm verkrijgbaar bij B302 en tevens, via de onderstaande link, als E-book te downloaden!

– Job Vogel, founder Buro Creative Media Mob

Let’s meet up!

Enthousiast geworden? Laten we kennismaken! Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Locatie

Ruitenberglaan 26
6826 CC Arnhem
Kamer D.020

Contact

+31 6 55 35 78 67 info@b302.nl